Ota yhteyttä

Päivystys 24h: 0500 670 575
Toimisto: (013) 822 372

Aspitie 28
80100 Joensuu
toimisto@joenloka.fi

Tilaa kaivon tyhjennys

Ympäristövastuu

Ympäristöasiat ovat kiinteä osa Joen Lokan toimintaa ja arvomaailmaa. Ympäristöhuollon toimijana koemme velvollisuudeksemme omalla toiminnallamme kannustaa ja näyttää esimerkkiä ympäristövastuullisesta liiketoiminnasta.

Ympäristölliset näkökulmat on Joen Lokassa otettu huomioon niin yrityksen tekemissä investoinneissa, kuin myös päivittäisessä toiminnassakin. Vuonna 2010 valmistunut toimitilamme on energiatehokkuudeltaan luokassaan poikkeuksellinen. Toimitilan suunnitteluvaiheen ratkaisuissa ympäristönäkökulmat ovat olleet yhtenä kantavista elementeistä. Energiasäästöihin on päästy esimerkiksi lämmityksessä turvautumalla ekologiseen maalämpöön.

Nykyinen Joen Lokan käyttämä ajoneuvokalusto on päästöiltään aivan kehityksen kärkeä. Vähän kuluttavan kaluston lisäksi pyrimme vähentämään kuljetuksista syntyviä päästöjä myös tehostamalla jatkuvasti reittisuunnittelua. Työntekijät pidämme ajantasalla toiminastamme aiheutuvista mahdollisista ympäristövaikutuksista. Ympäristökuormituksen vähennyksiin keskittyminen on samalla auttanut vähentämään myös energiakustannuksia.
Tunnustuksena ympäristön hyväksi tehdystä työstä saimme maakunnallisen ympäristöpalkinnon vuonna 2005.