Ota yhteyttä

Päivystys 24h: 0500 670 575
Toimisto: (013) 822 372

Aspitie 28
80100 Joensuu
toimisto@joenloka.fi

Tilaa kaivon tyhjennys

Vuokra WC -palvelu

Yksittäin tai suurempana kokonaisuutenakin vuokrattavat Joen Lokan vuokravessat kattavat tarpeet tapahtumasta ja tilanteesta riippumatta, niin sisä- kuin ulkokäytössä. Vuokra WC-palvelu on täysin tilaajan tarpeiden mukaisesti räätälöitävissä. Kokonaisvaltainen vuokra WC-palvelumme voi sisältää esimerkiksi:

 • vessojen sijainnin sekä määrän suunnittelun ja kartoituksen
 • vessojen kuljetukset ja siirrot
 • optimoidut tyhjennykset ja huollot

Laajasta Joen Lokan vessa mallistosta löytyy varmasti kaikkiin käyttötarkoituksiin sopiva ratkaisu. Oikein järjestetty vessa palvelu tekee tilaisuudesta onnistuneen.

Räätälöidyt vuokra WC-ratkaisut

Henkilöstömme varmistaa kokemuksellaan oikein mitoitetun ja rakennetun palvelukokonaisuuden, oli sitten kyse yksittäisestä työmaasta tai rockfestivaalista. Tämä helpottaa asiakkaillemme lankeavaa tilaisuuden järjestely työtä. Oikein suunnitellulla vuokra WC-palvelulla varmistetaan vieraiden viihtyminen ja tilaisuuden kokonaisvaltainen onnistuminen. Käyttökohteita vuokra WC-palvelulle ovat esimerkiksi:

 • juhlat, häät, syntymäpäivät
 • festivaalit ja messut
 • työmaat
 • juhla- ja yleisötapahtumat 
 • ulkoilmaravintolat 
 • urheilukentät, uimarannat ja venesatamat 
 • muut julkiset paikat
   

Yksittäin vuokrattavat vessat

Yksittäisillä vessoilla pystytään kattamaan niin työmaiden kuin suurempienkin juhlien tarpeet. Vessojen tyhjennysvälit ja huollot ovat kokemuksemme avulla suunniteltavissa mahdollisimman tehokkaaksi. Tällöin huomioitavana osa-alueena on kustannusten minimoinin lisäksi myös vessojen sujuva toiminta ja siisteys.

Joen Loka WC

Tyylikkäät ja siistit Joen Lokan vessat ovat täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan siirrettävissä, niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Vessat on valmistettu helposti puhtaana pidettävästä ja hajuja eliminoivasta materiaalista. Ergonomisesti suunniteltu vessa on mahdollista varustaa WC-paperin lisäksi myös desinfioivalla käsigeelillä sekä käsipyyhkeillä. Mitat: 106 x 106 x 233, 70kg.
 

Joen Loka VIP-WC

Joen Lokan VIP-vessat ovat ratkaisu vaativimpiin tilaisuuksiin. Vessat on varustettu WC-paperin ja käsipyyhkeiden lisäksi myös juoksevalla vedellä. Tämä käyttäjiltä kiitosta osakseen saanut VIP-vessa on erinomainen valinta myös vaativaan sisäkäyttöön.

Muut tuotteet

Joen Lokalla on tilaisuuksiin tarjolla myös pisuaareja ja siirrettäviä käsienpesupisteitä. Pisuaarin etuna on isoissa yleisötapahtumissa sen tarjoama suuri käyttökapasiteetti. Käsienpesupisteitä voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Kontti WC

Wc-kontit sopivat ihanteellisesti erilaisiin yleisötapahtumiin. Ne ovat helposti siirrettävissä vaihtolava autolla ja nopea asentaa käyttövalmiiksi paikan päällä.

Wc-kontin käyttö edellyttää, että paikan päällä on valmiina sähkö-, vesi-ja viemäriliitäntä.

Siistit ja valoisat sisätilat lisäävät käyttäjien viihtyvyyttä. Wc konteista löytyvät niin käsienpesualtaat, kuin siistit vesi-wc-istuimetkin.
Jokaisessa kontissa on naisten käyttöön varattu 4 wc:tä ja miehille 1 wc sekä 4 pisuaaria.

Joen Lokan VIP WC-vaunu

VIP WC-vaunu on oikea ratkaisu suurempiin tilaisuuksiin, kuten esimerkiksi häihin, yritysjuhliin ja konsertteihin. VIP WC-vaunu luo tilaisuudelle olemuksellaan arvokkaan, tyylikkään ja hyvin organisoidun ilmeen. Joen Lokan VIP WC-vaunu onkin ollut aina niin järjestäjien kuin vieraidenkin ehdoton suosikki. Vaunun suosio on syntynyt sen helppohoitoisuuden ja miellyttävän asiointi kokemuksen johdosta. Naisille ja miehille on vaunussa omat sisäänkäynnit ja juoksevalla vedellä, nestesaippualla sekä käsipyyhkeillä varustetut erilliset asiointi tilat.

VIP WC-vaunu ei vaadi välttämättä läheisyyteensä viemäri- taikka vesiliittymää. Vaunussa on itsessään vesi ja jätesäiliö joten vaunua voidaan käyttää myös pelkän sähköliitännän avulla. Joen Lokan puolesta juhlat voivat alkaa!